The Crew

Dude

Welkom bij Dude’s Dance Academy, het label van Dude Entertainment waar dansskills samensmelten met nieuwe passie. Bij ons draait alles om plezier in het dansen, en dat werkt aanstekelijk! Onze unieke aanpak is gericht op het maximaliseren van dansplezier, waardoor we ons onderscheiden van andere dansscholen en bekend staan om de geweldige sfeer.

Bij Dude’s Dance Academy leer je niet slechts één dansstijl; we bieden thematische lessen waarbij we verschillende stijlen binnen een dans verkennen. Geen eindeloze rivaliteit tussen salsa LA en Cuban stijlen, om maar een voorbeeld te geven 😉

Anders dan bij andere scholen leer je bij ons niet alleen leiden of volgen, maar beide vaardigheden. Je zult zelden aan de zijlijn staan wachten tijdens de les, en al helemaal niet op een feestje! Door beide perspectieven te begrijpen, verbeter je je dansvaardigheden aanzienlijk. Een win-win-win situatie dus.

Bij Dude’s Dance Academy creëren we een omgeving waar dansers van alle niveaus zich thuis voelen. Of je nu nieuw bent in de danswereld of al ervaring hebt, we nodigen je uit om mee te doen met onze enthousiaste gemeenschap en de ware vreugde van dansen te ontdekken!

Benjamin

Welkom! Ik ben Benjamin, een gepassioneerde dansleraar met een liefde voor Salsa, Bachata en Merengue. Sinds 2007 ben ik actief in de wereld van latin, en nu met trots beginnerslessen aanbiedend bij Dude’s Dance Academy sinds september 2022. Dansen is mijn vreugde, en ik kijk uit naar een ontmoeting op de dansvloer 💃🏻🕺🏽💃🕺🏾.

Jacqueline

Hallo, ik ben Jacqueline, en dansen is mijn passie sinds mijn kindertijd. Die passie houdt nog steeds stand, omdat dansen mijn ontspanningsmodus is, weg van de drukte van de week. Mijn dansreis begon met stijldansen en acrobatisch rock ’n roll, maar jazzballet is nog steeds mijn liefde. Onverwacht ontdekte ik ook de pracht van Latin dansen, zoals Kizomba, Bachata en Salsa, die ik met veel plezier geef bij Dude’s Dance Academy. De dansschool straalt saamhorigheid uit, waar iedereen kan leren dansen en zowel volger als leider kan zijn. De vriendschappelijke sfeer en het genieten samen maken het plaatje compleet.

Thalitha

Vroeger was ik eigenlijk nooit op de dansvloer te vinden. Salsalessen veranderden dat. Het kostte wat moeite om mee te doen, maar na de eerste les was ik verkocht! Nu dans ik niet alleen Salsa, maar ook Bachata en vooral Kizomba, mijn favoriet. De muziek, rust en connectie brengen mij ultieme ontspanning. Bij Dude’s Dance Academy vind ik alles wat ik liefheb aan dansen: passie, sfeer en de wens om te groeien. Het is geweldig om deel uit te maken van deze gemeenschap en anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen op de dansvloer.

Noa

Hallo daar! Ik ben Noa, met een passie voor Salsa, Bachata en Kizomba. Samen met Dudley begon ik enkele jaren geleden danslessen te geven in IJmuiden. Mijn liefde voor deze dansstijlen begon tijdens een vakantie in Cuba, waar ik het niet kon weerstaan om met de lokale bevolking Salsa te dansen op straat, op de muziek van de Cubaanse straatmuzikanten. Terug in Nederland ben ik meteen lessen gaan volgen en sindsdien ben ik er nooit meer mee gestopt. Naast mijn baan geef ik nu met veel plezier lessen en workshops in verschillende stijlen. Voor mij draait het allemaal om plezier, ontspanning en saamhorigheid in de lessen. Het is geweldig om mijn passie te delen en nieuwe ervaringen op te doen met verschillende culturen, muziek en muzikaliteit!

Vera D.

Mijn naam is Vera, en samen met Dudley geef ik danslessen in Haarlem op donderdag. Dansen is mijn ultieme uitlaatklep, waar ik volledig mezelf kan zijn. In mijn vrije tijd dans ik dan ook met veel passie. Binnen de dansschool sta ik bekend om mijn warme aanpak, energie, rust en humor. De energie van Salsa, de sensualiteit van Bachata, de connectie bij Kizoma, I love and dance it all! Tijdens de lessen richt ik me op het versterken van ieders talent en geef ik mijn cursisten extra styling en mindset mee voor meer zelfvertrouwen en sexyness. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!